oglasavanje-u-dizalima

Oglašavanje u dizalima

Oglašavanje u dizalima stambenih zgrada predstavlja sve zastupljeniji trend oglašavanja kako u europskim tako i svjetskim metropolama.

Vjerojatno se pitate zašto baš oglašavanje u dizalima?

Kao što i sami znate dizalo predstavlja prijevozno sredstvo stanara, ali isto tako i jedan skučen prostor u kojem za vrijeme vožnje nemamo što raditi osim čekati da isti stigne na željeni kat.

Iskoristili smo te činjenice i učinili vožnju dizalom zanimljivijom.

Stupili smo u kontakt sa Vijećima stanara zgrada i potpisali ugovore o postavljanju reklamnih panoa u kabinama dizala. Reklamni panoi postavljeni su odmah do upravljačke ploče u visini osobe prosječne visine, stoga ga je nemoguće ignorirati ili ne vidjeti.

Kod ostalih vidova oglašavanja nitko vam ne može garantirati gledanost reklame – jer ne gledaju svi isti kanal, ne slušaju svi istu radio stanicu, ne čitaju svi iste novine, ali svi koji žive u zgradi se voze dizalom i zbog nedostatka informacija svojom voljom će pročitati upravo vaš oglas.

Uzimajući u obzir da se svaki stanar četiri puta dnevno vozi dizalom, vaša reklama zabilježiti će veliki broj pregleda, za razliku od drugih medija.

Kome je namijenjeno oglašavanje u dizalima?

Oglašavanje u dizalima namijenjeno je svim poduzećima kojima su ciljna grupa potrošača krajnji korisnici. Bez obzira na veličinu tvrtke, bilo da se radi o malom poduzetničkom obrtu, zanatskim djelatnostima, restoranima brze hrane, ili čak velikim kompanijama, oglašavanje u dizalima je efikasan način da promovirate svoju djelatnost i dođete do novih klijenata.

Da li je moja reklama u dizalu sigurna?

Kao što smo već napomenuli, sa svim zgradama iz naše ponude prvo se potpisuje ugovor o poslovnoj suradnji, gdje nam stanari daju dozvolu za postavku alumijskog reklamnog panoa. Prije svega radi se izbor zgrada koje posjeduju uređen sistem funkcioniranja i po mogućnosti video nadzor u samoj kabini dizala, kako bi eventualnu štetu sveli na minimum. Kao dodatno osiguranje reklamnog materijala preko plakata dolazi prozirna anti-refleksna folija koja štiti Vaš oglas od eventualnog šaranja.

Oglašavanje u dizalima u jednoj rečenici predstavlja: reklamu postavljenu na mjesto gdje ju je nemoguće ignorirati, namijenjenu svima, nemoguće ju je “stišati”, isključiti ili baciti te je gledana svaki dan iznova.

SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE